Te koop

Wij zijn liefhebber van het legendarische Russische automerk UAZ. We verkopen ze als jong gebruikt en als echte klassieker vanaf 35 jaar tot wel 50 jaar oud.

Geïnteresseerd? Bezichtigen en proefrijden? Neem contact op! We zijn gevestigd in Museum Moeski iGroeski in Zutphen.

Onderstaande lijst is vast niet actueel. We krijgen maandelijks nieuwe auto's maar kunnen ook gericht voor je zoeken! 

extreem classic look, moderne aandrijflijn en bouwjaar 1970 (!)

Daar is die dan. Een van de laatste rebuilds in deze onrustige tijden aan het oostfront. Een ultra klassieke UAZ Buhanka uit 1970 met een moderne injectiemotor, schrijfremmen, een goed schakelende versnelling en stuurbekrachtiging. 

Deze Buhanka is bijna tot het laatste boutje uit elkaar gehaald, opnieuw geconserveerd en weer een moderne aandrijflijn in elkaar gezet. En we hebben gekozen voor de ultra klassieke look, geinspireerd op een beroemde Buhanak foto (zie de fotorol hiernaast). Op NL kenteken en bouwjaar 1970, dus geen wegenbelasting en geen lastige regeltjes. Zelf geen APK-plicht. En maar liefst 8 (!) zitplaatsen op kenteken, dus voor de hele familie plek. Het interier mag je zelf nog naar eigen smaak inrichten. We leveren daar natuurlijk wat accessoires bij.

VASTE PRIJS: 29.950 EURI ALL IN

Laatste van de 3 Italiaanse / russische klassiekers

Voor de liefhebbers: een van de laatste drie UAZ Adventure Campers ter wereld! De Adventures werden helemaal op maat gemaakt om vroeger op verkenning te gaan in onontgonnen delen van Europa. Daarnaast dienden ze als service voertuigen in Dakar.

 Tegenwoordig bestaan er nog maar 3 van deze authentieke campers, waarvan twee rijdend. Dit exemplaar is 99% orgineel, in zeer goede staat en qua uisrusting weer in zijn oude glorie hersteld met nieuwe toevoegingen zoals een nieuwe kookplaat, standkachel, electra, verwarming, werkende douche en waterreservoir, moderne / klassieke radio etc!

 Deze Adventure Camper heeft nog een extra interessante geschiedenis, want 1 van de competitie rijders van Dakar heeft deze camper geschonken gekregen als salaris. Zijn broer heeft hem uiteindelijk aan ons verkocht. Op de foto's zie je DAKAR 469 met de betreffende coureur!

 Kortom: een unieke 4x4 camper uit 1976 (dus belastingvrij) met een gigantische geschiedenis. Die prima rijdt en tip top in orde is, om mooie avonturen mee te beleven!

Volledig wegenbelastingvrij (> 40 jaar oud)

TE KOOP 17.500 EURO!

Rebuild

Rebuild: bouwjaar 1982, dus volledig old timer en geen lastige regels meer. En wegenbelasting vrij. Maar met moderne motor, dus lekker 'soepel' rijden.

Opnieuw opgebouwd tot het laatste schroefje en boutje. 6 personen op kenteken. Stoere voorbumper. En een hip kleurtje gespoten in Raptor.

VERKOCHT

De auto rijdt nu op Madagascar!

Klassieke buhanka

Rechtstreeks uit het Bulgaarse leger. Deze oude radiowagen heeft tot de zero's dienst gedaan in het Bulgaarse leger en is daarna in een hoekje vergeten. Gelukkig mochten wij hem een nieuw thuis geven.

Klassiek rijden, zoals het moet. Het trilt, puft en ruikt wat, maar echt genieten met de oude carburatie motor van UAZ. Oersterk door de modder en de heuvels op. Geen berg te hoog of modderpoel te diep.

VERKOCHT

een klassieke uaz project

Deze Buhanka heeft al heel wat meegemaakt en dat zie je. De body is niet verkeerd en ook het frame is goed. Motorisch is er wel wat nodig en met een beetje werk ziet de body er ook weer goed uit. Een project dus voor degene die er tijd en energie voor hebben. De onderdelen helpen we je mee natuurlijk.

1983, dus volledig olt timer. 7 zitplaatsen op kenteken.

Jasper uit Brabant tijdt er nu zijn klassieke racemotoren mee naar het circuit. 

VERKOCHT.

army green ready to discover the world

Legergroen, 25000 km op de teller en loopt als een zonnetje. Uit 2018 dus nog weinig BPM en dat zie je aan de prijs. Technisch verder prima in orde. Moderne motor dus je rijdt zo het avontuur tegemoet.

VERKOCHT

gray through europa

2020, 23000 km op de teller en loopt en rijdt lekker. Op NL kamper kenteken met 4 zitplaatsen. Prijs is natuurlijk all-in. Modern rijden met de 2,7 injectiemotor.

VERKOCHT

amry green classic

legergroen en klassiek rijden. het trilt wat, ruikt wat en af en toe hard werken met schakelen, maar je voelt je de koning op de weg in deze 1985 Buhanka met 8 zitplaatsen op het Nederlandse kenteken.

VERKOCHT

klassieke ambulance uaz

Klassieke UAZ uit 1983 met afwijkende kleur groen. 1981 op Nederlands kenteken. Gebruikt voor ziekenvervoer want de beugels voor de brancards en het rode kruis aan de buitenkant zitten er op.

VERKOCHT aan Antwan die er inmiddels met veel plezier z'n vrije tijd aan besteed

UAZ 469 1979 - helemaal perfect

ze zijn in Nederland niet zo populair deze 469. Gebouwd op hetzelfde frame met dezelfde motor als de Buhanka maar dan als 'jeep'. De eerlijkheid gebied te zeggen, dat de zitpositie veel beter is en het dus ook lekkerder rijdt, maar ja iets minder ruimte.

6 ziplaatsen op kenteken. Interieur ook schoon en netjes (dan zien we niet zo vaak) en een knaller van een geluidsinstallatie!

VERKOCHT aan Mike die er met z'n honden achterin van geniet

UAZ-HULK

Met bovenstaande opties

€ 19,950 excl. btw

UAZ Buhanka met originele radio's

Een klassieke UAZ Buhanka uit 1978. Oldtimer regeling en geen wegenbelasting! Technisch erg goed. Zie onderstaand voor alle opties. Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

 • Nieuwe versnellingsbak
 • Nieuwe pakkingen
 • Motorblok vervangen
 • Nieuwe remmen
 • Nieuwe koppeling
 • Verlichting vernieuwd
 • Nieuw binnenwerk achteras
 • Nieuwe aandrijflijn
 • Met een echte Russische radio en Geigerteller.

Dit is mijn eigen Buhanka. Eigenlijk wil ik hem helemaal niet verkopen

UAZ HULK

De enige echte, zwaar gemodificeerde, UAZ HULK in Nederland. Zie onderstaand voor alle opties. Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

 • 35 Inch banden
 • Bijna 10 cm verhoogd
 • Veel licht
 • Bulbar voor en achter
 • Lier voor en achter met touw i.p.v. kabel, airlocker
 • Sper-differentiëlen,
 • 2WD / 4WD
 • Hoge en lage gearing

Mijn eigen HULK. Al vele avonturen mee gehad. Tot en met Roemenie aan toe. Eigenlijk niet te koop.