Onze projecten

Een heel dikke gave Buhanka van Robin Een UAZ Hulk waar ze we zelf mee rijden

  • Een dikke legergroene Buhanka
  • Restauratie van een oude GAZ
  • Een 'lieve' wit-grijze Buhanka die als camper verbouwd is (hier rijden we zelf in en kun je komen testen)
  • Een GAZ69 die nu in Oekraine gerestaureerd wordt
  • Een Buhanka die gemoderniseerd wordt in Oekraine
  • Een hele mooie pure klassieke Buhanka die in Bulgarije gebouwd wordt.

 Je kan de dikke zwart-grijze Buhanka, de 'lieve' wit-grijze Buhanka en de Hulk bezichtigen en proefrijden. De GAZ en de groene Buhanka zijn nog in Poznan Polen

Een content titel

Voor Robbert bouwen we een heuze 6x6. Daarvan rijdt er - voorzover bekend - nog 1 andere in West Europa.

Het wordt een auto met old timer bouwjaar en volledig herbouwd, gerestaureerd en gemoderniseerd.

Wat een toffe stoere buhanka

Een van de kunststukjes van UAZ Specials. De basis van de auto is bijna 50 jaar oud en ook de papieren. De body is grondig onder handen genomen en is weer als nieuw.

Onderhuids is de hele auto vernieuwd en gemoderniseerd: de moderne 2,7 injectiemotor, schijfremmen, stuurbekrachtiging et cetera.

De auto is 5 cm verhoogd en er zijn 33 inch wielen gemonteerd. Samen met de custom stoere bumpers is dit een erg gave verschijning. De auto is inmiddels aan z'n 3e eigenaar toe en heeft 85000 km op de teller!

kampeer buhanka

Dit is onze eigen Buhanka. Inmiddels ook 40 jaar oud dus old timer en geen wegenbelasting. Ook hier een moderne motor, schrijfremmen, stuurbekrachtiging en tot ieder boutje herbouwd.

Het is een kampeer buhanka geworden. Twee daktenten bieden 5 slaapplaatsen. De auto heeft net zo veel zitplaatsen. Achterin een koelkast en vriescombinatie, grote boordaccu, 50 liter drinkwater en een complete kampeeruitrusting

gaz - een echte klassieker

Deze heel mooie GAZ is volledig gerestaureerd. De voorganger van de 452. Deze is inmiddels 60 jaar oud en volledig gerestaureerd in originele staat.

oerklassiek en retro

Hoe klassiek kun je het hebben? We hebben een ware kopie gemaakt van dit beroemde plaatje uit de Russische jaren 70. Geloof op het niet: bouwjaar 1971! 

Volledig herbouwd, moderne motor, goede remmen en stuurbekrachting. Modern rijden in een oerklassiek jasje.

De auto is inmiddels klaar en gaat 2e helft februari 2024 in de verkoop!

lekker stoer in legergroen

Voor Jenny en Peter bouwden we deze gave Buhanka. Net als de zwart grijze tot op het laatste boutje herbouwd. Old timer papieren maar modern rijden met de moderne motor, de stuurbekrachtiging en de schijfremmen!